Dans & Tantra

StudioLuce.nl

 

Josephine les aan het geven in haar dansstudio Studio Luce in het Volkshotel. Ze heeft tantra in haar danslessen verweven nadat ze 2 jaar opleidingen heeft gevolgd bij het Soul Instituut tot Woman's Soul Coach. Josephine heeft haar buikdans ontwikkeld van klassieke bellydance naar fusion bellydance en daarna tot een mix van buikdans en tantra.

 

 

Naast Oosterse muziek gebruikt Josephine ook hedendaagse muziek uit vele verschillende muziekstijlen. Soms opzwepend, daarna weer rustig ondersteunend.

 

We trainen heel veel verschillende spieren waardoor je conditie toeneemt. De yoga oefeningen in de warming-up geven je souplesse en kracht. De basiselementen van bellydance worden aangeleerd.

In de lessen leer je ook kleine choreografieën. Het dansen geeft je veel plezier, een goede body awareness en een goede grounding. Je geniet van je vrouwelijkheid en de kracht van je eigen energie. De lessen zijn heel laagdrempelig. Dit alles in een beschermde omgeving, voeding voor de ziel!

 

Neem loszittende kleding mee en een (muntjes)sjaal voor om je heupen.

 

Josephine heeft lessen en workshops gevolgd bij onder andere: Anasme, Cera Byer, Tjarda (The Uzume), Kaouthar, Wendy Buonaventura en vele anderen.

 

De studio is in het Volkshotel. Je komt binnen in de lobby van het hotel waar Josephine je zal opwachten van 18:45-18:50. Rechts naast de deur staat een klein bankje en wat stoelen.

Kom op tijd zodat we op tijd met de les kunnen beginnen en er tijd is om je rustig om te kleden.

Dans & Tantra

Vier je vrouwelijkheid

Een danscursus met tantra-invloeden

 

Wil jij JA! zeggen tegen de vitale levensenergie die door je lichaam stroomt? Kom dansen en werken met deze levensenergie, samen met andere vrouwen. Vdan19 maart 2018 start Josephine weer een nieuwe cursus waarin ze dans combineert met tantra-oefeneningen.

 

Wat houdt de cursus precies in?

De lessen bestaan uit yoga-en tantrische energieoefeningen, de basisbewegingen van buikdans en improvisatie op muziek.

 

Josephine: “Tantra is er om het leven te ordenen. Om het contact met jezelf en anderen te herstellen. Tantra helpt je om een connectie te maken met een innerlijke diepte en rijkdom. Dans is daarbij een prachtig hulpmiddel om de levensenergie in jezelf wakker te maken.”

 

Waarom mag je deze cursus niet missen?

Dansen brengt je in het hier en nu en maakt de dingen lichter. We gaan samen dansen om het lichaam in beweging en in balans te krijgen, afgewisseld met tantra-oefeningen die je meer inzicht geven in jezelf. Je zult merken dat je al dansend makkelijk ‘in je lichaam’ komt en de vrouwelijke energie meer kan laten stromen.

 

Josephine Jansen is opgeleid in dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Na jarenlange ervaring als danseres en dansdocent is zij begonnen met een opleiding tot Woman's Soul Coach bij Soul Instituut. In deze cursus combineert zij haar kennis van tantra met dansoefeningen- improvisaties op basis van dans uit alle windstreken; Afrikaanse dans, (Fusion)bellydance, moderne dans etc.

 

Inschrijving

Cursus

 

 

 

 

Data:

19 en 26 maart 2018

9, 16 en 23 april 2018

14, 21 en 28 mei 2018

 

Prijs: 96,- euro

Tijd: 19:00-20:15.

 

Je kunt starten met een proefles en die omzetten naar een cursus van 8 lessen.

Je kunt altijd elke maandag een proefles komen doen en dus later aansluiten bij een cursus als er nog plek is.

Een losse les kost 14 euro en een proefles 10 euro.

 

Voor aanmelding stuur je een e-mail met je naam, adres en telefoonnummer naar Josephine.

 

jansenjosephine@gmail.com

 

De inschrijving is definitief als het geld is overgemaakt naar IBAN:

NL80INGB0005467343

t.n.v. J.E. Jansen te Amsterdam.

Copyright © All Rights Reserved